2021 Formagyakorlat Magyar Bajnokság

5 bajnoki kupával zártunk

Az Orosházán megrendezésre kerülő OB-ra csapatunk 7 fővel érkezett. Az elmúlt 1,5 évben végzett aktív munkánkat mutatja, hogy gyermek korosztályban 3 főt is nevezhettünk, akiknek ez volt életük első országos bajnoksága.

Újoncaink magabiztosságát mutatja, hogy Maróti Olivér 2 bajnoki címet is magáénak tudhatott a verseny után. Míg Herzfeld Noel és Benjamin is magabiztosan léptek tatamira. Mindig nagy öröm, és persze felelősség, ha az ember kicsikkel dolgozik, hisz ők még nyitottak és szivacsként szívják magukba az új tudást. 

Versenyzőink végül 5 bajnoki címet és 4 ezüstérmet hoztak Veresegyházra.

Eredményeink:

Maróti Olivér 2 arany, Hodosi Márton 1 arany és 1 ezüst, Tar Petra és Schersing András 1-1 arany, Kakas Hunor 1 ezüst, míg Herzfeld Noel és Benjamin 1-1 ezüsttel zártak.

Mindezek eredményeként Gergely Enikő és Tar Petra 2-2, Schersing András pedig 1 kategóriában kvalifikálta magát a Montenegróban megrendezésre kerülő WAKO Kick-box Junior Európa Bajnokságra, illetve az olaszországi rendezésű WAKO Kick-box Felnőtt Világbajnokságra.

© 2018 Veresi Musical Form
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el