2021 WAKO Kick-box Junior EB Budva

Tat Petra a Junior TEAM formagyakorlat csapat tagjaként ezüstérmet szerzett.

Zahorecz Noel, Tar Petra, Brebowski Zoltán
Zahorecz Noel, Tar Petra, Brebowski Zoltán

Montenegróban, Budvában november 6-14. között került megrendezésre a WAKO Kick-boksz Világszövetség Junior és Cadet 2 Kick-box Európabajnoksága. A Világszövetséget a NOB idén nyáron az olimpiai sportágak teljes jogú tagjaként ismerte el. A versenyen 39 ország, több mint 1100 sportolója vett részt, melyen a kick-box mind a 7 szabályrendszere szerepelt.

A Veresi Formagyakorlat Csapat, Tar Petra révén, 1 fővel volt érdekelt az EB-n. Petra a 26. Magyar Kick-boksz világkupán elért 1 arany és 1 ezüst, illetve a Formagyakorlat Magyar Bajnokságon megszerzett bajnoki címével 3 kategóriában is kvalifikációt szerzett.

A formagyakorlat válogatott 6 fővel nevezett. A creaitive és a musical form mellett most először került megrendezésre a TEAM, vagyis csapat forma is, itt a magyar válogatott egy cadet 2 és egy junior (Tar Petra, Brebowski Zoltán, Zahorecz Noel) csapatot indított. Mindkét csapat ezüstérmet szerzett.

Tar Petra a keatív/zenés fegyveres formáját, mely az 5 fegyverelengedéssel mindig magában rejti a rontás lehetőségét,magabiztosan adta elő, mely kardos formák a IV. és V. helyet hozták számára. A pusztakezes zenés gyakorlata pedig szintén IV. helyt ért. Így Petra végül egy csapat ezüstéremmel a nyakában jöhetett haza az Európabajnokságról.

A Magyar válogatott az összesített éremtáblán, a 7 szakág tekintetében (pointfighting, light contact, kick-light, full contact, low kick, K 1 és formagyakorlat) 14 arany, 12 ezüst és 34 bronzéremmel az előkelő III. helyen végzett.

© 2018 Veresi Musical Form
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el