2023 Yokoso Dutch Open

European Cup Amsterdam: 2 arany, 4 ezüst, 4 bronzérem

Veresi Formagyakorlat Csapat
Veresi Formagyakorlat Csapat

  Március 24-26-án Amszterdamban rendezték meg a "European Cup Yokoso Dutch Open"-t, melyen 20 nemzet 115 klubja nevezett. Ezen Európa Kupán a formagyakorlat szakág nagy hagyománnyal bír, így a pontszerzés mellett, fő célunk a fejlődés és az élvonalbeli klubokkal (angol, holland, lengyel) való kapcsolatépítés volt. A pénteki napon Mason Bumba többszörös világbajnok botos szemináriumán vettünk részt, ahol az alapok csiszolásán túl új trükköket tanulhattak sportolóink.

Bo Staff seminar with Mason Bumba
Bo Staff seminar with Mason Bumba

A szombati nap a gyakorlásé volt, vasárnap pedig következtek a forma versenyek, melyen a WAKO kreatív és zenés formák mellet, tradicionális katak, team formák, tricking battle (trükkök versengése) és grand champion kategóriák is szerepeltek. 

Maróti Olivér tricking battle
Maróti Olivér tricking battle

A népes és rangos formagyakorlat mezőnyben csapatunk 12 fős gárdája kitett magáért, így a tartalmas és eredményes hétvége után 2 arany, 4 ezüst és 4 bronzéremmel térhetett haza.

Fedor Noémi musical form open hand
Fedor Noémi musical form open hand

Eredmények: Maróti Olivér: MF HS 1. hely, CF HSW 1. hely, Hunyadi Lotti: CF HSW 2. hely, Gazdag Lőrinc: CF HSW 3. hely, MF HSW 3. hely, Dorner Edekon: MF HSW 2. hely, Tar Kriszta: CF HSW 2. hely, Pintér Tamara: CF HSW 3. hely, Dorner Réka: CF HSW 3. hely, Fedor Noémi: MF HS 3. hely. Kakas Nóra, Pintér Nimród és Schersing András 4. helyezésükkel éppen, hogy csak lecsúsztak a dobogóról. Míg Kakas Hunor a korosztályváltás ellenére is bátran vette fel a harcot a nála idősebbekkel és magabiztosan mutatta be gyakorlatát, így a 7. helyen végzett.

Pintér Nimród creative form weapon
Pintér Nimród creative form weapon
© 2018 Veresi Musical Form
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el