2021 WAKO Kick-box Felnőtt VB Jesolo

Schersin András eszközös zenés formagyakorlatban világbajnoki VI. helyezett

  Olaszországban, Jesolóban október 16-23. között került megrendezésre a WAKO Kick-boksz Világszövetség Felnőtt Kick-box Világbajnoksága. A Világszövetséget a NOB idén nyáron az olimpiai sportágak teljes jogú tagjaként ismerte el. A versenyen 65 ország, több mint 1300 sportolója vett részt, melyen a kick-box mind a 7 szabályrendszere szerepelt.

Egyesületünk a formagyakorlatban volt érdekelt, hisz edzőnk Schersing András a zenés eszközös formagyakorlatban szerzett kvalifikációt, az Orosházán elnyert Magyar Formagyakorlat Bajnoki címével.

A formagyakorlat válogatott 7 fővel nevezett. A creative és a musical form mellett most először került megrendezésre a TEAM, vagyis csapat forma is, itt a magyar válogatott 2 csapatot is indított, akik elhozták az arany és az ezüstérmet is. András a zenés fegyveres formáját, mely az 5 fegyverelengedéssel mindig magában rejti a rontás lehetőségét,magabiztosan adta elő, mely botos forma a VI. helyet hozta számára.

A Magyar válogatott az összesített éremtáblán, a 7 szakág tekintetében (pointfighting, light contact, kick-light, full contact, low kick, K 1 és formagyakorlat) 7 arany, 6 ezüst és 5 bronzéremmel az előkelő II. helyen végzett.

© 2018 Veresi Musical Form
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el